בראוניז שוקולד לפסח

    מירי זורגר 4 Comment on בראוניז שוקולד לפסח
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 3/4 כוס שמן
    • 200 גר' שוקולד
    • 5 ביצים מופרדות
    • 1 כוס קמח
    • 1 שקית אינסטנט שוקולד
    • 1 כף קפה נמס
    • 1/2 כוס אבקת שקדים
    • 1/2 שקית אבקת אפיה

     

    אופן ההכנה

     

    1. ממיסים שוקולד שמן וקפה לקרם חלק
    2. מקציפים ביצים שלמות עם סוכר
    3. מקפלים אל הביצים את תערובת השוקולד ומערבבים לקבלת קצף שוקולדי אחיד
    4. מקפלים את היבשים ומעבירים לתבנית מאפין נמוכה
    5. אפיה של 20 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
    6. מעולה בהקפאה


    4 תגובות

    מיין תגובות
    1. 3

      אני מאד נהנה מכל המתכונים שאתם מפרסמים לפסח אבל אנה כשאתם כותבים קמח ציינו אם הכוונה קמח תפוחי אדמה או קמח מצות ראשית כי צריך לדעת ושנית זה לא נשמע טוב קמח במתכון של פסח. תודה על כל המתכונים הנפלאים ופסח כשר ושמח.

    2. 2

      אני גם מבקשת לדעת אם זה יצליח בקמח תפו"א